Varškės kremo tortas
Autorius: RASA
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 gr
Trapučiai 200 gr
Varškės kremas 800 gr
Kiaušiniai 5 vnt.
Cukrus 200 gr
Citrinų sultys 1 valg. šaukšt.
Šokoladas 100 gr
Uogos 200 gr
Jogurtas 100 ml.
Paruošimas:
Trapučius sutrinkite ir užpilkite tirpintu margarinu VILNIUS kepiniams, išmaišykite, dėkite į formą ir kepkite 10 min. Tada plaktuvu suplakite varškės kremą, kiaušinius, cukrų ir supilkite ant trapučių iškeptos masės. Vėl įdėkite į orkaitę 20 min. Sumaišykite uogas, jogurtą ir citrinų sultis ir supilkite ant iškepusio torto Tortą patiekite papuoštą uogomis.
Recepto istorija:
Senas geras receptas.
PANAŠŪS RECEPTAI