Varškės kremo tortas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 gr
Trapučiai 200 gr Varškės kremas 800 gr Kiaušiniai 5 vnt. Cukrus 200 gr Citrinų sultys 1 valg. šaukšt. Šokoladas 100 gr Uogos 200 gr Jogurtas 100 ml.
Paruošimas:
Trapučius sutrinkite ir užpilkite tirpintu margarinu VILNIUS kepiniams, išmaišykite, dėkite į formą ir kepkite 10 min. Tada plaktuvu suplakite varškės kremą, kiaušinius, cukrų ir supilkite ant trapučių iškeptos masės. Vėl įdėkite į orkaitę 20 min. Sumaišykite uogas, jogurtą ir citrinų sultis ir supilkite ant iškepusio torto Tortą patiekite papuoštą uogomis.
Recepto istorija:
Senas geras receptas.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|