Varškės kremo tortas
Autorius: RASA
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 gr
Trapučiai 200 gr
Varškės kremas 800 gr
Kiaušiniai 5 vnt.
Cukrus 200 gr
Citrinų sultys 1 valg. šaukšt.
Šokoladas 100 gr
Uogos 200 gr
Jogurtas 100 ml.
Paruošimas:
Trapučius sutrinkite ir užpilkite tirpintu margarinu VILNIUS kepiniams, išmaišykite, dėkite į formą ir kepkite 10 min. Tada plaktuvu suplakite varškės kremą, kiaušinius, cukrų ir supilkite ant trapučių iškeptos masės. Vėl įdėkite į orkaitę 20 min. Sumaišykite uogas, jogurtą ir citrinų sultis ir supilkite ant iškepusio torto Tortą patiekite papuoštą uogomis.
Recepto istorija:
Senas geras receptas.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.