Spalvoti varškės rutuliukai
Autorius: RASA
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 arbat. šaukštel.
Varškė 200 gr
Graikiniai riešutai 100 gr
Morkų sultys 100 gr
Burokėlių sultys 120 gr
Česnakas 1 skilt.
Druska pagal skonį
Krapai, petražolės papuošimui pagal skonį
Paruošimas:
Varškę pasūdykite, įdėkite smulkinto česnako ir viską gerai išmaišykite. Padalinkite masę į tris dalis, tada riešutus smulkiai sukapokite ir sudėkite į vieną varškės masę. Į antrą varškės dalį supilkite burokėlių sultis ir gerai išmaišykite. Į trečią varškės masę įpilkite morkų sultis, gerai išmaišykite. Rankas patepkite margarinu VILNIUS kepiniams ir formuokite nedidelius spalvotus rutuliukus,papuoškite susmulkintais krapais ir petražolėmis.
Recepto istorija:
Vaikai nemėgdavo valgyti varškės, tai padarydavau tokius spalvotus rutuliukus. Jie gražiai atrodo ir yra skanūs.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.