Spalvoti varškės rutuliukai
Autorius: RASA
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 arbat. šaukštel.
Varškė 200 gr
Graikiniai riešutai 100 gr
Morkų sultys 100 gr
Burokėlių sultys 120 gr
Česnakas 1 skilt.
Druska pagal skonį
Krapai, petražolės papuošimui pagal skonį
Paruošimas:
Varškę pasūdykite, įdėkite smulkinto česnako ir viską gerai išmaišykite. Padalinkite masę į tris dalis, tada riešutus smulkiai sukapokite ir sudėkite į vieną varškės masę. Į antrą varškės dalį supilkite burokėlių sultis ir gerai išmaišykite. Į trečią varškės masę įpilkite morkų sultis, gerai išmaišykite. Rankas patepkite margarinu VILNIUS kepiniams ir formuokite nedidelius spalvotus rutuliukus,papuoškite susmulkintais krapais ir petražolėmis.
Recepto istorija:
Vaikai nemėgdavo valgyti varškės, tai padarydavau tokius spalvotus rutuliukus. Jie gražiai atrodo ir yra skanūs.
PANAŠŪS RECEPTAI