Vaisių pyragas su žele
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Grietinė 200 g Kiaušiniai 3 vnt. Miltai 250 g Cukrus 300 g Kepimo milteliai 1/5 arbat. šaukštel. Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel. Vaisiai (ananasai, vyšnios, bananai) pagal skonį Želė pakelis Grietinėlė 100 g
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams suminkštiname ir plakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol nesijaučia cukraus kristalų. Į masę supilame kiaušinius ir grietinę ir vėl plakame iki purios masės. Išsijojame miltus su kepimo milteliais ir atsargiai išmaišome. Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 35-45 min. Iškepusį, ataušusį pyragą puošiame vaisiais ir užpilame želė. Kai želė sustingsta puošiame plaktos grietinėlės kremu.
Recepto istorija:
Šis pyragas labai skanus vasarą, kai karšta ir norisi ko nors saldaus ir gaivaus, o sode daug vaisių. Labai mėgiamas vaikų ir suaugusiųjų.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|