Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su slyvomis
Autorius: Giedrushka
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Slyvos 8-10 vnt.
Vanilinis cukrus 2 valg. šaukšt.
Kiaušinio trinys 1 vnt.
Maltas cinamonas 1 arbat. šaukštel.
Cukraus pudra 50 g
Paruošimas:
Slyvas perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir supjaustyti 2 – 3 mm. storio riekėmis. Tešlą iškočioti ir supjaustyti 2 cm. pločio ir 20 cm. ilgio juostelėmis. Slyvas išdėlioti ant tešlos juostelių, pabarstyti vaniliniu cukrumi. Tešlos galus patepti išplaktu kiaušinio tryniu ir susukti į ritinėlius. Ritinėlius sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Margariną VILNIUS kepiniams ištirpinti ir sumaišyti su cukraus pudra bei cinamonu. Gauta mase aptepti pyragaičius. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 18 – 20 minčių, kol gražiai apskrus. Skanaus! Beje, gavosi 20 pyragaičių. Į tešlą įvynioti galima ir kitokius vaisius. Labai dailūs ir skanūs pyragaičiai.
Recepto istorija:
Šie pyragaičiai yra labai skanūs. Juos lengva gaminti, nereikalauja daug pastangų, tirpstantys burnoje, lengvi.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.