Bulvės su faršu
Autorius: Tutsi
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Malta kiauliena 800 g
Svogūnas 1 vnt.
Kiaušinis 1 vnt.
Batonas 3 gab.
Bulvės 1 kg
Paruošimas:
Į maltą kiaulieną sudėkite mirkytą batoną, susmulkintą ir margarine VILNIUS kepiniams pakepintą svogūną. Įmuškite kiaušinį ir viską gerai išminkykite. Nepamirškite pagardinti prieskoniais. Tada nuskuskite didesnes bulves ir perpjovę pusiau išskobkite jų vidų, padarydami kažką panašaus į valteles. Į jas pridėkite paruošto faršo ir sudėkite į kepimo skardą. Įpilkite truputį vandens ir kepkite karštoje orkaitėje apie valandą. Patiekite su daržovėmis.
Recepto istorija:
Šį receptą sužinojau iš vyro močiutės. Tinkai, kai trūksta laiko sukiotis virtuvėje, o svečiai atvyksta. Atrodo gerai.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.