Burokėlių pyragas
Autorius: Inesa
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 9 valg. šaukšt.
Miltai 9 valg. šaukšt.
Pienas 9 valg. šaukšt.
Cukrus 9 valg. šaukšt.
Kiaušiniai 3 vnt.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Soda 1 arbat. šaukštel.
Kakavos milteliai 50 g
Virti burokėliai 250 g
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams išlydyti. Kiaušinius suplakti su pienu, cukrumi. Virtus burokėlius sutarkuoti smulkia trintuve. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, soda ir kakava. Viską gerai išmaišyti. Tešlą supilti į formą, dėti į orkaitę ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
Recepto istorija:
Mėgstu nustebinti savo svečius. Šio pyrago skonis lyg šokoladinio pyrago, tikrai gardus, verta pabandyti.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.