Saldukai
Autorius: mia30
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Kiaušinių baltymai 4 vnt.
Cukrus 200 g
Paruošimas:
Baltymus išplakti iki standžių putų, bet taip, kad pavertus jie neišbėgtų. Suberti cukrų ir dar paplakti - turi būti saldu (todėl ir vadinasi saldukais). Naudoti tortams ar sausainiams skirtą švirkštą ir padaryti sausainiukų tipo skanėstus. Pašauti į orkaitę. Orkaitę įkaitinti iki 170 laipsnių. Kepti kol sustings maždaug 20 minučių, prižiūrint, kad nesudegtų. Gaunasi labai trapūs, tinka prie kavos ar arbatos. Tiesiog tirpsta burnoje. Skanaus!
Recepto istorija:
Šį receptą gavau iš mamos. Tiesiog nuostabūs sausainukai, tirpstantys burnoje, šiek tiek saldoki, bet kas mėgsta saldžiai tiems labai patiks. Cukraus galima dėti ir mažiau.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.