Triufeliukai
Autorius: soli-sol
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Pienas 1 stikl.
Cukrus 0,5 stikl.
Kakava 5 valg. šaukšt.
Sausainiai 300 g
Paruošimas:
Ištirpinti margariną VILNIUS. Supilti cukrų. Pamaišyti kol ištirps, supilti pieną. Sausainius susmulkinti, aš tai darau su blenderiu iki labai smulkių trupinukų. Į sausainius sudėti kakavą, viską permaišyti. Tada į sausainius supilti pieno, margarino ir cukraus mišinį ir viską gerai išmaišyti. Dėl skonio galima įpilti keletą lašelių brendžio. Tada masę dėti porai valandų į šaldytuvą. Kai sustings formuoti kąsnio dydžio triufeliukus, juos apvoliojant kokoso drožlėse, riešutuose ar tiesiog palikti vienus pačius. Prie kavos fantastiškas desertas.
Recepto istorija:
Man patinka šis desertas todėl, kad jis labai greitai ir lengvai pagaminamas. Jei kepu kokį pyragą ir lieka trupinių, juos galima panaudoti triufeliukų gamybai. Jei duosite paminkyt masę vaikams, jie ne tik triufeliukų jums gamins, bet ir kitokių grožybių, kurias jie patys mielai suvalgo.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.