Morkų sklindžiai
Autorius: Tutsi
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Virtų morkų 1 kg
Virtų bulvių 1 kg
Kiaušinis 1 vnt.
Miltai 5 valg. šaukšt.
Grietinė 200 g
Paruošimas:
Sumalkite virtas morkas ir bulves (1:1), įmuškite kiaušinį ir dėkite miltus bei prieskonius. Išminkykite. Šlapiomis rankomis formuokite sklindžius ir dėkite į skardą pateptą aliejumi. Kepkite orkaitėje apie 10 min. Tada apverskite ir dar pakepkite kokias 5 min. Patiekite su margarino ir grietinės padažu.
Recepto istorija:
Labai mėgstame bulvinius patiekalus, tad pamėginau tokį derinį, nes pagalvojau, kad bus labai graži spalva. O vienų morkų šeimyna nelabai valgo, bet šituos blynukus kirto, net ausys linko. Pabandykite ir Jūs, manau, patiks.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.