Lietiniai su kopūstais
Autorius: Erika
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 15 g
Kopūstas 100 g
Svogūnas 1 vnt.
Virtas kiaušinis 1 vnt.
Prieskoniai pagal skonį
Miltai 200 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Pienas 0,5 stikl.
Fermentinis sūris 100 g
Paruošimas:
Iškepti lietinius. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, užpilti sultiniu arba vandeniu ir patroškinti. Svogūną pakepinti su margarinu VILNIUS. Virtą kiaušinį supjaustyti kubeliais, sumaišyti su kopūstais ir pagardinti prieskoniais. Lietinio vidurį įdėti paruošto įdaro, perlenkti į 4 dalis pakepinti su margarinu. Apkepus apibarstome sūriu.
Recepto istorija:
Greitai paruošiama ir lengva, o skonis tikrai geras. Receptą pasiūlė draugė.
PANAŠŪS RECEPTAI