Įdarytos dešrelės
Autorius: Nikita
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Dešrelės rūkytos 4 vnt.
Pievagrybiai 100 g
Rauginti agurkai 1 vnt.
Kiaušinis arbat. šaukštel.
Sūris 50 g
Grietinė 1 valg. šaukšt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Paruošimas:
Išplakti kiaušinį su prieskoniais, sudėti susmulkintus pievagrybius, raugintą agurką. Perpjovus dešreles išilgai įdaryti šiuo mišiniu. Dėti į margarinu VILNIUS išteptą skardą, kepti apie 10 min. Patiekti su bulvėmis, daržovėmis. Skanaus.
Recepto istorija:
Greitai paruošiamas patiekalas praskaidrinantis rutininį maistą.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.