Įdarytos dešrelės
Autorius: Nikita
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Dešrelės rūkytos 4 vnt.
Pievagrybiai 100 g
Rauginti agurkai 1 vnt.
Kiaušinis arbat. šaukštel.
Sūris 50 g
Grietinė 1 valg. šaukšt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Paruošimas:
Išplakti kiaušinį su prieskoniais, sudėti susmulkintus pievagrybius, raugintą agurką. Perpjovus dešreles išilgai įdaryti šiuo mišiniu. Dėti į margarinu VILNIUS išteptą skardą, kepti apie 10 min. Patiekti su bulvėmis, daržovėmis. Skanaus.
Recepto istorija:
Greitai paruošiamas patiekalas praskaidrinantis rutininį maistą.
PANAŠŪS RECEPTAI