Sūrio sausainiai
Autorius: Daivucke
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Miltai 300 g
Pieno labai mažai pagal skonį
Fermentinis sūris 200 g
Paruošimas:
Miltai suberiami ant lentos, sudedamas susmulkinta margarinas, suberiama druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai kočiojama, pabarstoma tarkuotu sūriu, sulenkiama voku, vėl kočiojama, pabarstoma ir t.t. Taip kartoti 3 kartus. Paruošta tešla iškočiojama 0,5 cm storumo lakštu, supjaustoma pailgomis lazdelėmis, aptepama kiaušiniu, pabarstoma tarkuotu sūriu ir kepama.
Recepto istorija:
Puikus užkandis pasisėdėjimui su draugais prie alaus bokalo :)
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.