Orkaitėje keptos bulvės
Autorius: Kaili
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Vienodo dydžio bulvės 1 kg
Druska, pipirai pagal skonį
Grietinė 100 g
Paruošimas:
Geriausia naudoti dideles bulves. Bulves nuplauti šepetuku, išpjauti juostelę viršutinėje bulvės dalyje ir dėti kepti į orkaitę apie 40 min. prieš baigiant kepti į kiekvienos bulvės juostelę įdėti po margarino gabalėlį. Jis ištirps ir duos bulvei minkštumo. Baigus kepti išimti iš orkaitės ir viršų pagardinti grietinės druskos ir pipirų mišiniu. Galima pridėti ir susmulkintų svogūnų laiškų ar petražolių.
Recepto istorija:
Paprastas bet labai skanus garnyras visiems mėsiniam patiekalams!
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: Almina
Autorius: PiemenuBanda
Autorius: Tutsi
Autorius: Jurgiciukas
Autorius: Ramune_
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.