Sūrio sriuba
Autorius: Ramune_
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 3 valg. šaukšt.
Miltai 2 valg. šaukšt.
Vanduo 1/2 l
Sultinio milteliai 1 arbat. šaukštel.
Fermentinis sūris 100 g
Pienas 1/2 l
Tarkuotas muskatas 1 arbat. šaukštel.
Petražolės 5 g
Druska 1 arbat. šaukštel.
Pirpirai 1 arbat. šaukštel.
Prancūziškas batonas 4 riek.
Paruošimas:
Margariną pakepinti su miltais ir kai margarinas nustos putoti, padažą praskiesti 1/2 l šalto vandens. Virti 10 minučių. Batoną supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su šaukštu Vilniaus margarino, kol gražiai pagels. Sūrį sutarkuoti arba supjaustyti mažais kubeliais. Pieną ir sultinio miltelius įmaišyti į sriubą. Kai sriuba pradės virti, suberti sūrį ir maišyti, kol ištirps. Puodą nukelti nuo ugnies. Sriubą pagardinti druska ir pipirais, įberti tarkuoto muskato ir skrebučių, apibarstyti petražolėmis ir patiekti.
Recepto istorija:
Prancūziškas sūrio sriubos receptas. Paprasta, greita ir skanu!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.