Sausainiai su šokolado gabaliukais
Autorius: Aukselis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 125 g
Žemės riešutai 250 g
Cukrus 250 g
Miltai 185 g
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Juodo šokolado drožlių 2 valg. šaukšt.
Juodo šokolado gabaliukais 90 g
kakavos miltelių 2 valg. šaukšt.
Kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Žemės riešutus nuplaukite, nusausinkite ir apkepinkite keptuvėje be riebalų. Kambario temperatūros margariną iki baltumo ištrinkite su cukrumi ir sudėkite visus likusius produktus. Tešlą išminkykite, kad būtų vientisa ir neliptų prie rankų. Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paskui juos suspauskite šakute, kad pasidarytų plokšti blyneliai. Kepkite 170 laipsnių orkaitėje, kol gražiai pagels. Atsargiai išimkite ir leiskite atvėsti. Tik iškepą sausainukai bus minkšti, o atvėsę – kieti.
Recepto istorija:
Skanaus
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.