Troškinys
Autorius: Liubaška
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Svogūnas 1 vnt.
Česnakas 3 skilt.
Pomidorai 3 vnt.
Raudona paprika 1 vnt.
Konservuotos pupelės 1 skardinė(s)
Jautienos ir kiaulienos faršas 500 g
Džiovintas ČILI pipiras 1 vnt.
Druska ir pipirai pagal skonį
Paruošimas:
Supjaustome svogūną ir kelias česnako skilteles. Į įkaitintą keptuvę dedame margariną VILNIUS kepiniams, sudedame svogūnus ir česnakus. Kai svogūnas su česnakais apkeps sudedame apie puse kilogramo kiaulienos ir jautienos faršo, viską sumaišome ir kepame toliau. Kai faršas jau bus iškepęs, įdedame smulkiai supjaustytus pomidorus ir įberiame indelį konservuotų pupelių (be skysčio) ir vieną smulkiai supjaustytą raudoną papriką. Tai pat įdedame druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų ir smulkiai supjaustytą čilį pipirą su visomis sėklomis. Sumaišom ir visą tai troškiname tol, kol išgaruos skysčiai. Pateikiame su ryžiais arba makaronais.
Recepto istorija:
Receptas senas, bet geras. Draugo sugalvotas ir truputį patobulintas.
PANAŠŪS RECEPTAI