Rojaus makaronai
Autorius: FullMoon
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Makaronai 2 saujos
Riešutai (anakardžio, migodolų, lazdyno ir kt.) 1 sauja
Džiovintos spanguolės arba vyšnios 1 sauja
Didelis obuolys 1 vnt.
Cinamonas 1 arbat. šaukštel.
Medus 1 valg. šaukšt.
Maltas muskatas 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Į verdantį vandenį įdedame makaronus. Kol makaronai verda: nulupame ir supjaustome obuolį. Susmulkiname riešutus. Išvirtus makaronus perliejame šaltu vandeniu. Įdedame margariną VILNIUS kepiniams į karšta keptuvę (silpna ugnis). Įberiame cinamono ir muskato. Sudedame obuolius. Suberiame riešutus (pakepame apie 5 min. ant vidutinės ugnies). Sudedame makaronus ir spanguoles, maišant pakepame apie 3 min. Įsidedame į lėkštę ir suvalgom. Skanaus.
Recepto istorija:
Tai mano kūrybos receptas, kuris gimė šią vasarą stovyklaujant prie ežero. Turėjau visus reikiamus produktus ir juos paruošęs, viską sudėjau ir iškepiau. Gavosi labai skaniai. Tai pavykusi improvizacija! Visi buvo sužavėti.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.