Troškinta žuvis morkų patale
Autorius: Tutsi
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 2 valg. šaukšt.
Mėgstamos žuvies file 1 kg
Morkos 3 vnt.
Svogūnas 2 vnt.
Krapai 100 g
Aliejaus 100 ml
Prieskoniai 2 g
Grietinė 3 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite kubeliais, krapus susmulkinkite. Imkite kepimo indą ir ant dugno dėkite margariną VILNIUS kepiniams. Tada sluoksnį morkų, sluoksnį žuvies, sluoksnį svogūnų ir krapų. Viską pabarstykite prieskoniais ir vėl dėliokite sluoksniais. Kai viską susluoksniuosite užpilkite aliejumi, puse stiklinės vandens ir dėkite į orkaitę. Troškinkite apie 40 min. Uždėkite 3 šaukštus grietinės ir dar troškinkite 2 minutes.
Recepto istorija:
Labai skanu. Verta pamėginti. Galima naudoti šaldytą žuvį, jos neatšildžius.
PANAŠŪS RECEPTAI