Sveikuoliški sausainiai
Autorius: vireja
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 4 valg. šaukšt.
Avižiniai dribsniai 5 valg. šaukšt.
Razinos 4 valg. šaukšt.
Saulėgrąžos (išlukštentos) 4 valg. šaukšt.
Medus 4 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Išlydytame margarine VILNIUS kepiniams pakepinti avižinius dribsnius ir saulėgrąžas, kol gražiai apskrus. Maišant supilti razinas, sudėti medų. Kaitinti tol, kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik užvirs. Sudėti į formą maždaug 1-2 cm storio sluoksniu, prispausti ir kelias valandas laikyti šaldytuve, kol sukietės. Supjaustyti kvadratėliais arba kita forma. Skanaus.
Recepto istorija:
Šie sausainiukai yra greitai paruošiami ir dar greičiau suvalgomi :)
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.