Troškintos midijos su daržovėmis
Autorius: vireja
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Išlukštentos midijos 500 g
Morkos 2 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Česnakas 2 skilt.
Grietinė (10 proc. riebumo) 250 g
Salierų stiebai 200 g
Šviežios smulkintos petražolės 1 sauja
Pipirai ir druska pagal skonį
Paruošimas:
Morkas nulupame ir sutarkuojame, nuluptą svogūną supjaustome kubeliais, česnaką pjaustome kuo smulkiau, saliero stiebus pjaustome maždaug 0,5 cm. pločio griežinėliais. Visas daržoves dedame į puodą, kur jas troškiname apie 5 minutes su margarinu VILNIUS kepiniams. Kai daržovės suminkštės, dedame išlukštentas midijas, pilame grietinėlę ir kaitiname. Užvirus beriame šviežias petražoles, pipirus ir šiek tiek druskytės. Verdame apie 5 minutes. Skanaus.
Recepto istorija:
Šis receptas atkeliavo į mūsų namus, aplankius draugus Liuksemburge.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.