Troškintos midijos su daržovėmis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Išlukštentos midijos 500 g Morkos 2 vnt. Svogūnas 1 vnt. Česnakas 2 skilt. Grietinė (10 proc. riebumo) 250 g Salierų stiebai 200 g Šviežios smulkintos petražolės 1 sauja Pipirai ir druska pagal skonį
Paruošimas:
Morkas nulupame ir sutarkuojame, nuluptą svogūną supjaustome kubeliais, česnaką pjaustome kuo smulkiau, saliero stiebus pjaustome maždaug 0,5 cm. pločio griežinėliais. Visas daržoves dedame į puodą, kur jas troškiname apie 5 minutes su margarinu VILNIUS kepiniams. Kai daržovės suminkštės, dedame išlukštentas midijas, pilame grietinėlę ir kaitiname. Užvirus beriame šviežias petražoles, pipirus ir šiek tiek druskytės. Verdame apie 5 minutes. Skanaus.
Recepto istorija:
Šis receptas atkeliavo į mūsų namus, aplankius draugus Liuksemburge.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|