Avienos kepsnys
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 0 arbat. šaukštel.
Aviena 500 g Džiovinti grybai 5 gab. Bulvės 20 vnt. Majonezas pagal skonį Žverienos prieskoniai pagal skonį Svogūnas 1 vnt. Salieras pagal skonį Morkos pagal skonį
Paruošimas:
Avieną reikia marinuoti su majonezu, žvėrienos prieskoniais, salieru (jei yra galimybė, naudoti saliero lapus), svogūnu. Viską sudėti į indą, sumaišyti ir taip laikyti 24 val. Išvirti džiovintus grybus, juos supjaustyti kubeliais. Į kepimo puodą sudėti avieną, morkas ir dėti į orkaitę (200 laipsnių). Nuskusti bulves, sudėti į puodą ir jas užkaisti, kai mėsa įpusėja kepti. Mėsai baigiant kepti įdėti supjaustytus grybus. Prie patiekalo galima patiekti norimą mišrainę.
Recepto istorija:
Tai pirmas kartas kaip dariau avieną. Pirmas blynas, bet neprisvilęs :).
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|