Krepšeliai su obuoliais
Autorius: dange
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Sluoksniuota tešla 500 g
Obuoliai 5 vnt.
Bruknių uogienė 250 g
Krakmolas 1 valg. šaukšt.
Cinamonas 1 arbat. šaukštel.
Kokoso drožlės 2 valg. šaukšt.
Cukrus 1 žiups.
Paruošimas:
Atšildome šaldytą sluoksniuotą tešlą. Išlankstome ir truputį kočiojame. Supjaustome maždaug į 18 kvadratėlių. Imame keksiukų formeles ir prispaudžiame kvadratėlius prie kraštų. Į kiekvieno vidurį įdedame bruknių uogienės sumaišytos su krakmolu, įdedame supjaustytų blanširuotų obuolių skiltelių (išlydome margariną VILNIUS kepiniams keptuvėje, įpilame šaukštą cukraus ir trumpai pablanširuojame obuolių skilteles), apibarstome cinamonu ir kokoso drožlėmis. Kepame 200 laipsnių temperatūroje. Iškepusius išimame iš formelių ir apibarstome cukraus pudra.
Recepto istorija:
Šis kepinys nekuo neypatingas, bet jis labai geras, nes greitai pagaminamas, krepšeliai labai puošia šventinį stalą ir skanūs. Galima į vidų dėti ir varškę, grybus, daržoves, mėsos įdarą.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.