Duonelė pagal Rimantę
Autorius: rimandzi
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 0 arbat. šaukštel.
Saulėgrąžos 1 stikl.
Moliūgų sėklos 1 stikl.
Sezamo sėklos 1 stikl.
Smulkinti migdoliniai riešutai 1 stikl.
Aliejus 1 stikl.
Druska 1 arbat. šaukštel.
Vanduo 3 stikl.
Miltai 2½ stikl.
Paruošimas:
Šiandien išsikepiau duonelę. Siūlau visoms pabandyti - labai skanu ir sveika. Viską sumaišome, tešla gaunasi nei tiršta, nei skysta. Ją dedu į skardą  ir tolygiai paskirstau. Su peiliu padalinu į duoniukus, kokio noriu dydžio (po to lengviau perlaužti) ir kepu 200 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Mažylis valgo skaniau nei sausainius!
Recepto istorija:
Pamėginkite, skanu ir sveika!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.