Duonelė pagal Rimantę
Autorius: rimandzi
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 0 arbat. šaukštel.
Saulėgrąžos 1 stikl.
Moliūgų sėklos 1 stikl.
Sezamo sėklos 1 stikl.
Smulkinti migdoliniai riešutai 1 stikl.
Aliejus 1 stikl.
Druska 1 arbat. šaukštel.
Vanduo 3 stikl.
Miltai 2½ stikl.
Paruošimas:
Šiandien išsikepiau duonelę. Siūlau visoms pabandyti - labai skanu ir sveika. Viską sumaišome, tešla gaunasi nei tiršta, nei skysta. Ją dedu į skardą  ir tolygiai paskirstau. Su peiliu padalinu į duoniukus, kokio noriu dydžio (po to lengviau perlaužti) ir kepu 200 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Mažylis valgo skaniau nei sausainius!
Recepto istorija:
Pamėginkite, skanu ir sveika!
PANAŠŪS RECEPTAI