Duonelė pagal Rimantę
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 0 arbat. šaukštel.
Saulėgrąžos 1 stikl. Moliūgų sėklos 1 stikl. Sezamo sėklos 1 stikl. Smulkinti migdoliniai riešutai 1 stikl. Aliejus 1 stikl. Druska 1 arbat. šaukštel. Vanduo 3 stikl. Miltai 2½ stikl.
Paruošimas:
Šiandien išsikepiau duonelę. Siūlau visoms pabandyti - labai skanu ir sveika. Viską sumaišome, tešla gaunasi nei tiršta, nei skysta. Ją dedu į skardą ir tolygiai paskirstau. Su peiliu padalinu į duoniukus, kokio noriu dydžio (po to lengviau perlaužti) ir kepu 200 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Mažylis valgo skaniau nei sausainius!
Recepto istorija:
Pamėginkite, skanu ir sveika!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|