Kepta duonelė su morkomis
Autorius: soli-sol
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Duona 5 riek.
Morkos 2 vnt.
Mėgstami prieskoniai 0,5 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Duoną, skaniausia juodą, pakepinti aliejuje. Kas skaičiuoja kalorijas, galite nekepti. Morkas sutarkuoti smulkia tarka, įdėti į keptuvę margarino VILNIUS kepiniams, jį išlydyti ir suberti morkas. Kepti vartant, kol paskrus. Mat kepdamos margarine jos ne taip pritrauks riebalų, kaip kepant aliejuje. Pabaigus, karštas morkytes paskaninti česnaku, krapais arba svogūnų laiškais. Čia pagal pageidavimą ir metų laiką. Aš dažniausiai pagardinu tik druska. Tepti ant duonos ir smaguriauti.
Recepto istorija:
Šis receptas parastas kaip "trys kapeikos". Manau, tai puikus užkandis. Nesunkiai paruošiamas. Vyrai mėgsta prie alaus.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.