Trupininis varškės pyragas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Cukrus 200 g Grietinėlė 150 ml Kakava 2 valg. šaukšt. Kiaušiniai 4 vnt. Kiaušinis varškei 1 vnt. Krakmolas 1 arbat. šaukštel. Miltai 300 g Varškė 500 g
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams išlydome, išplakame su cukrumi, mušame kiaušinį. Suberiame miltus, kakavą ir masę gerai išmaišome. Gautą tešlą dalijame į dvi dalis, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldiklį. Tuo tarpu paruošiame įdarą: varškę su grietinėle sumaišome, sudedame krakmolą. Atskirai išplakame kiaušinius su cukrumi ir pilame į varškės masę. Į kepimo formą tarkuojame vieną tešlos gabalą. Ant viršaus pilame varškės įdarą, o ant viršaus tarkuojame antrąją tešlą. Kepame 180 laipsnių orkaitėje, maždaug 45 minutes. Skanaus!
Recepto istorija:
Esu išbandžiusi daug varškės pyragų receptų, tačiau šis man labiausiai patiko, nes yra lengvai pagaminamas ir skanus.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|