Trupininis varškės pyragas
Autorius: martyynyyte
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Cukrus 200 g
Grietinėlė 150 ml
Kakava 2 valg. šaukšt.
Kiaušiniai 4 vnt.
Kiaušinis varškei 1 vnt.
Krakmolas 1 arbat. šaukštel.
Miltai 300 g
Varškė 500 g
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams išlydome, išplakame su cukrumi, mušame kiaušinį. Suberiame miltus, kakavą ir masę gerai išmaišome. Gautą tešlą dalijame į dvi dalis, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldiklį. Tuo tarpu paruošiame įdarą: varškę su grietinėle sumaišome, sudedame krakmolą. Atskirai išplakame kiaušinius su cukrumi ir pilame į varškės masę. Į kepimo formą tarkuojame vieną tešlos gabalą. Ant viršaus pilame varškės įdarą, o ant viršaus tarkuojame antrąją tešlą. Kepame 180 laipsnių orkaitėje, maždaug 45 minutes. Skanaus!
Recepto istorija:
Esu išbandžiusi daug varškės pyragų receptų, tačiau šis man labiausiai patiko, nes yra lengvai pagaminamas ir skanus.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.