Varškinės sraigės
Autorius: Salvinija
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Varškė 200 g
Kiaušinio trynys 1 vnt.
Miltai 3 stikl.
Soda 1 arbat. šaukštel.
Cukrus 1 stikl.
Kiaušinio baltymas 1 vnt.
Cinamonas 2 valg. šaukšt.
Grietinė 100 g
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams minkyti su varške, įdėti kiaušinio trynį, miltus, gesintą sodą, grietinę. Suminkyti tešlą. Tešlą iškočioti 5 mm. storio lakštais. Juos aptepti baltymo, cukraus, cinamono įdaru. Susukti į vyniotinį, supjaustyti 1,5 - 2 cm voleliais. Dėti į skardą, kepti 25 min. Skanaus.
Recepto istorija:
Šiuo gardėsiu visada galima pavaišinti svečius, komplimentai garantuoti. Paprasta ir gardu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.