Omleto ir mėsos vyniotinis
Autorius: Tutsi
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 arbat. šaukštel.
Kiaušiniai 7 vnt.
Fermentinis sūris 200 g
Majonezas 4 valg. šaukšt.
Faršas 1 kg
Paruošimas:
Išplakite kiaušinius su majonezu ir įtarkuokite sūrį. Į skardą įdėkite kepimo popierių, patepkite margarinu VILNIUS kepiniams ir supylę plakinį iškepkite ploną omletą. Kepa apie 25 min. Tada išimkite iš orkaitės ir apvertę nuimkite popierių. Palikite atvėsti. Į mėsos faršą įmuškite kiaušinį ir įdėkite prieskonius. Galima įdėti mirkytą batoną. Paruoštą faršą plonu sluoksniu paskleiskite ant omleto ir jį susukite į ritinėlį. Dėkite į skardą ir kepkite orkaitėje apie 50 min. Palikite atvėsti.
Recepto istorija:
Receptu pasidalino draugė. Dabar visada jį kepu, nes visiems patinka.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.