Omleto ir mėsos vyniotinis
Autorius: Tutsi
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 arbat. šaukštel.
Kiaušiniai 7 vnt.
Fermentinis sūris 200 g
Majonezas 4 valg. šaukšt.
Faršas 1 kg
Paruošimas:
Išplakite kiaušinius su majonezu ir įtarkuokite sūrį. Į skardą įdėkite kepimo popierių, patepkite margarinu VILNIUS kepiniams ir supylę plakinį iškepkite ploną omletą. Kepa apie 25 min. Tada išimkite iš orkaitės ir apvertę nuimkite popierių. Palikite atvėsti. Į mėsos faršą įmuškite kiaušinį ir įdėkite prieskonius. Galima įdėti mirkytą batoną. Paruoštą faršą plonu sluoksniu paskleiskite ant omleto ir jį susukite į ritinėlį. Dėkite į skardą ir kepkite orkaitėje apie 50 min. Palikite atvėsti.
Recepto istorija:
Receptu pasidalino draugė. Dabar visada jį kepu, nes visiems patinka.
PANAŠŪS RECEPTAI