Pyrago užkandis su grybais
Autorius: Tutsi
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
miltų 1 stikl.
grietinės 2 valg. šaukšt.
virtų grybų 1/2 l
svogūnas 1 vnt.
kiaušiniai 3 vnt.
grietinės 2 valg. šaukšt.
Paruošimas:
iš 100g. margarino+ 1 stiklinės miltų ir 2 šaukštų grietinės užsiminkykite kapotą tešlą ir ją gerai atšaldę išklokite kepimo formą, pakeliant kraštus. Virtus grybus sumalkite ir pakepkite su smulkintu svogūnu ant šlakelio aliejaus. Visą įdarą sudėkite ant tešlos. Kiaušinius išplakite su grietinės 2 šaukštais, pagardinkite prieskoniais ir supilkite ant grybų. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 min. Skaniausias yra gerai atvėsęs.
Recepto istorija:
Senais laikais per mirimo netines žmonės ateidami paminėti mirusio, atsinešdavo kas ką turėdavo pietums..... Per tokius vienus pietus paragavau šio pyrago, skonis fantastiškas... Paprašiau recepto.... dabar juo vaišinu visus savo draugus. (kai grybų turiu).
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.