Varskinis trupiniuotis
Autorius: irmantyte
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
Ekstra miltai 3 stikl.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Cukrus 2/3 stikl.
Varškė 200 g
Vanilinis cukrus 0,5 arbat. šaukštel.
Cukrus 2 valg. šaukšt.
Razinos 100 g
Kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Margariną suminkome su cukrumi, tada su miltais sumaišytais su kepimo milteliais. Gautą masę padedame į šaldytuvą 1 valandai. Varškę išsukame su kiaušiniu, vaniliniu cukrumi, cukrumi ir razinomis. Atšaldytą masę padaliname į 2 dalis. Vieną dalį su burokine tarka sutarkuojame į kepimo formą, tada ant viršaus tolygiai paskirstome varškės masę ir sutarkuojame likusią masę. Kepame įkatintoje orkaitėje iki 190 laipsnių 1 valandą. Skanaus :) Pastabos. Miltus galima rinktis ir paprastus, tačiau su ekstra miltais trupiniotis tampa dar labiau trupantis :) Varškė gali būti ir be razinų, jei jų nemėgstate :).
Recepto istorija:
Šis kepinys ypatingas tuo, kad yra ypatingi paprastas ir į mano receptų knygelę atkeliavo, nes labai mėgstu trupininius pyragus ir labai mėgstu paprastus ir nesudėtingus kepinius. Kadangi jis toks paprastas labai nesudėtinga nustebinti ir pradžiuginti juo savo artimuosius.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.