Varskinis trupiniuotis
Autorius: irmantyte
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
Ekstra miltai 3 stikl.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Cukrus 2/3 stikl.
Varškė 200 g
Vanilinis cukrus 0,5 arbat. šaukštel.
Cukrus 2 valg. šaukšt.
Razinos 100 g
Kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Margariną suminkome su cukrumi, tada su miltais sumaišytais su kepimo milteliais. Gautą masę padedame į šaldytuvą 1 valandai. Varškę išsukame su kiaušiniu, vaniliniu cukrumi, cukrumi ir razinomis. Atšaldytą masę padaliname į 2 dalis. Vieną dalį su burokine tarka sutarkuojame į kepimo formą, tada ant viršaus tolygiai paskirstome varškės masę ir sutarkuojame likusią masę. Kepame įkatintoje orkaitėje iki 190 laipsnių 1 valandą. Skanaus :) Pastabos. Miltus galima rinktis ir paprastus, tačiau su ekstra miltais trupiniotis tampa dar labiau trupantis :) Varškė gali būti ir be razinų, jei jų nemėgstate :).
Recepto istorija:
Šis kepinys ypatingas tuo, kad yra ypatingi paprastas ir į mano receptų knygelę atkeliavo, nes labai mėgstu trupininius pyragus ir labai mėgstu paprastus ir nesudėtingus kepinius. Kadangi jis toks paprastas labai nesudėtinga nustebinti ir pradžiuginti juo savo artimuosius.
PANAŠŪS RECEPTAI