Baklažano laivelis su mėsos įdaru
Autorius: elia33
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Baklazanas 1 vnt.
Farsas 300 g
Svogunas 1 vnt.
Morka didele 1 vnt.
Pomidoru pasta pagal skonį
Bazilikas 1 žiups.
Raudono,balto ir juodo pipiro mišinys 1 žiups.
Surio 100 g
Krapu papuosimui pagal skonį
Cesnako 2 skilt.
Bulves 3 vnt.
Paruošimas:
Baklažaną reikia pamirkyti apie 30 minučių sūriame vandenuke,nes kai kurie būna kartoki,tai perpjauname pusiau ir pamirkome. Tada nusausiname,ir tamsiąją pusę tepame alyvuogių aliejumi,dedame į skardą ir 20 minučių pakepame 180c temp. Atvėsus,išskobiame vidų ir dedame įdaro ( faršas,svogūnas,česnakas,baklažano išskobtas vidus sukapotas,morkytė ,prieskoiukai ir pomidorų pasta - viskas pakepinta) gaunasi toks troškinukas .Dedame į vidų su kaupu ir kepame 20 minučių,po to dedame sūrio ir išlydome 1-2 minutes . Pabarstome svogūnų laiškučiais,krapais. Apvirtas bulves supjausčiau ir skrudinau orkaitėje,su amerikietiškų bulvyčių prieskoniais ,į skardą idejau margarino sauksteli ,tai buvo tirkai skanu . Skanaus
Recepto istorija:
Tiesiog SkunUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.