Baklažano laivelis su mėsos įdaru
Autorius: elia33
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 valg. šaukšt.
Baklazanas 1 vnt.
Farsas 300 g
Svogunas 1 vnt.
Morka didele 1 vnt.
Pomidoru pasta pagal skonį
Bazilikas 1 žiups.
Raudono,balto ir juodo pipiro mišinys 1 žiups.
Surio 100 g
Krapu papuosimui pagal skonį
Cesnako 2 skilt.
Bulves 3 vnt.
Paruošimas:
Baklažaną reikia pamirkyti apie 30 minučių sūriame vandenuke,nes kai kurie būna kartoki,tai perpjauname pusiau ir pamirkome. Tada nusausiname,ir tamsiąją pusę tepame alyvuogių aliejumi,dedame į skardą ir 20 minučių pakepame 180c temp. Atvėsus,išskobiame vidų ir dedame įdaro ( faršas,svogūnas,česnakas,baklažano išskobtas vidus sukapotas,morkytė ,prieskoiukai ir pomidorų pasta - viskas pakepinta) gaunasi toks troškinukas .Dedame į vidų su kaupu ir kepame 20 minučių,po to dedame sūrio ir išlydome 1-2 minutes . Pabarstome svogūnų laiškučiais,krapais. Apvirtas bulves supjausčiau ir skrudinau orkaitėje,su amerikietiškų bulvyčių prieskoniais ,į skardą idejau margarino sauksteli ,tai buvo tirkai skanu . Skanaus
Recepto istorija:
Tiesiog SkunUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: rudens_kepiniai
Autorius: Brri
Autorius: Goda