Guliašas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 arbat. šaukštel.
Kiauliena 300 g Morka 1 vnt. Svogunas 1 vnt. Prieskoniai,krapai,laiskai pagal skonį Pienas 100 ml Miltai 1 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Mėsytę smulkiai supjaustyti, pagardinti prieskoniais ir apkepti, apkepti morką ir svogūną pjaustytą, tuomet įpilti vandens į keptuvę, kad apsemtu ir patroškinti 20 min. Į 100 ml. pieno įmaišyti šaukštelį miltų ,išplakti, kad neliktų gumuliukų ir supilti į keptuvę,prideti sauksteli margarino. Uždengti ir leisti sutirštėti. Valgyti rekomenduoju su virtais grikiais. Skanaus!!
Recepto istorija:
Musu seimos tradicinis mociutes guliasas.
Niam niam
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|