Guliašas
Autorius: elia33
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 arbat. šaukštel.
Kiauliena 300 g
Morka 1 vnt.
Svogunas 1 vnt.
Prieskoniai,krapai,laiskai pagal skonį
Pienas 100 ml
Miltai 1 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Mėsytę smulkiai supjaustyti, pagardinti prieskoniais ir apkepti, apkepti morką ir svogūną pjaustytą, tuomet įpilti vandens į keptuvę, kad apsemtu ir patroškinti 20 min. Į 100 ml. pieno įmaišyti šaukštelį miltų ,išplakti, kad neliktų gumuliukų ir supilti į keptuvę,prideti sauksteli margarino. Uždengti ir leisti sutirštėti. Valgyti rekomenduoju su virtais grikiais. Skanaus!!
Recepto istorija:
Musu seimos tradicinis mociutes guliasas. Niam niam
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.