tarkuotu bulviu ir faršo užkepainis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams arbat. šaukštel.
kiaulienos farsas 0.5 kg sutarkuotu bulviu(vidutiniu) 6 vnt. pievagrybiai 200 g svogunu(vidutiniu) 2 galva paprika raudonoji ar geltonoji pagal skoni 1 galva grietines 3 valg. šaukšt. suris 200 g druska pagal skonį pipirai pagal skonį chimikuri prieskoniai(nebutina) pagal skonį
Paruošimas:
1 etapas: pasiruošiame daržoves : sutarkuojam bulves (aisku nuskustas), susipjautom pievagrybius, svogunus, paprika griežinėliais.
2 etapas. pakepinam faršą įberdami prieskoniu pagal jusu skoni.
3. etamas. pasiruošiame grietinės užpila 200-300ml. vandens įkrečiame 3 šaukštus grietinės ir įberiame prieskonių viską gerai išmaišome.
4etapas.pasiimame kepimo indą istriname mažu kiekiu aliejaus ir dedame puse sutarkuotų bulvių tada puse supjaustytos paprikos puse supjaustytų pievagrybių vieną supjaustytą svoguną ir suberiame visą apkepintą farso...ir toliau likuses puses sudedame atbuline tvarka... kai viska sudedame uzpilame grietinės uzpilu
5etapas. i ikaitinta orkaitę 180 laipsniu dedame ir kepame 45min.
6etapas per ta laika atsiputę susitarkuojame sūrį....
7etapas , kai iškepa mūsų užkepainis uždedame sūrį ir dar pekepame kol jis apsilydis...
8etapas... valgome, skanaus:))
Recepto istorija:
Nėra jokios istorijos.. manau kaip kiekviena jauna mama nežinodama ka daryti valgyti šiandien nes jau viskas atsibodo prisimastome visokiu veju:))
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|