apkepri koldunai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams arbat. šaukštel.
koldunu 05 kg svoguno 1 galva parukyto kumpelio 250 g surio 200 g grietines 4-5 valg. šaukšt. druska pagal skonį pipirai pagal skonį petrazoles saujelė
Paruošimas:
1etapas. apsikepiname koldūnus aliejuje.
2 etapas. kol koldunai kepa galime susitarkuoti kumpi, susipjaustyti svoguną, susitarkuoti surį..
3 etapas. sumaišome kumpį su grietine iberiame šiek tiek pipirų ir ziupsnelį druskos.
4etapas. dabar i indelius porcijomis sudedame koldūnus, svogūnus, dedame padaryta kumpio grietinės šmakala,
5.etapas pašauname i ikaitintą orkaitę 180laipsniu pakepame 10 min tada išimame uzberiame sūrį užbarstome petražoliu ir vėl šauname į orkaitę kepame 20min..
Recepto istorija:
Jis ypatingas tuo kad dariau daug eksperimentu nes norejau pasidarti tai kaip cilli picos apkeptu koldunus:D
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|