apkepri koldunai
Autorius: gruzavikas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams arbat. šaukštel.
koldunu 05 kg
svoguno 1 galva
parukyto kumpelio 250 g
surio 200 g
grietines 4-5 valg. šaukšt.
druska pagal skonį
pipirai pagal skonį
petrazoles saujelė
Paruošimas:
1etapas. apsikepiname koldūnus aliejuje. 2 etapas. kol koldunai kepa galime susitarkuoti kumpi, susipjaustyti svoguną, susitarkuoti surį.. 3 etapas. sumaišome kumpį su grietine iberiame šiek tiek pipirų ir ziupsnelį druskos. 4etapas. dabar i indelius porcijomis sudedame koldūnus, svogūnus, dedame padaryta kumpio grietinės šmakala, 5.etapas pašauname i ikaitintą orkaitę 180laipsniu pakepame 10 min tada išimame uzberiame sūrį užbarstome petražoliu ir vėl šauname į orkaitę kepame 20min..
Recepto istorija:
Jis ypatingas tuo kad dariau daug eksperimentu nes norejau pasidarti tai kaip cilli picos apkeptu koldunus:D
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.