Apelsininis keksas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 arbat. šaukštel.
Pienas 100 ml Cukrus 250 g Miltai 500 g Kiausiniai 5 vnt. Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel. Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel. Apelsinai 3 vnt. Apelsinu dzemas su zieveliu gabaliukais 3 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Kiausinius istrinti su cukrumi,sudeti minksta Vilniaus margariną kepiniams.Miltus sumaisyti su kepimo milteliais suberti y mase.Apelsinus nutarkuoti,zieveles sudeti,sultis isspausti-taip pat supilti y tesla.Suberti vanilini cukru,supilti piena ir gerai ismaisyti iki vientisos grazios mases.As tai darau su mikseriu.Apelsinu dzema galima sumaisyti su tesla,galima tesla sukretus y kekso forma po sauksteli dzemo nardinti y tesla,tada ypac graziai matosi kad keksas apelsinu,bet nelabau graziai issiima is formos:) Betkuriuo atveju keksa kepam 200laipsniu temp.50min.Leidziam atvesti.Skanaus!:)
Recepto istorija:
Sis keksas ne sausas,dregnas,be galo kvapnus,grazios auksines spalvos.Dar nei karto nenuvyle,nei manes,nei ragautoju,puikiai isgirtas keksas!
Galima puosti sokoladiniu,apelsinu glajumi ar tiesiog apibarstyti cukraus pudra.Paskanaukite!:)
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|