Keksiukai su spanguolėmis
Autorius: vireja
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 0,5 stikl.
Spanguolės 150 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 2 stikl.
Kepimo milteliai 2 arbat. šaukštel.
Cukrus 1,5 stikl.
Pienas 0,5 stikl.
Vanilinis cukrus 2 arbat. šaukštel.
Druska žiups.
Miltelinis cukrus g
Paruošimas:
Spanguoles sutrinti šakute (nepadaryti tyrės), nusunkti šiek tiek. Tada įpilti 0,5 stiklinės cukraus ir išmaišyti. Tešlai kiaušinio trynius sumaišyti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Supilti išlydytą margariną ir pieną. Įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Atsargiai įmaišyti į tešlą išplaktus baltymus. Į keksiukų formeles dėti pusė šaukšto tešlos, tada dėti šaukštelį spanguolių masės ir vėl pusė šaukšto tešlos. Kepti apie 25 minutes 170 0C orkaitėje. Apibarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus :)
Recepto istorija:
Šie keksiukai nuolat kepami žiemos metu, ypač prieš Kalėdas.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.