Rojaus keksas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Cukrus 200 g Vanilinis cukrus 10 g Kiaušiniai 2 vnt. Miltai 500 arbat. šaukštel. Kepimo milteliai 2 arbat. šaukštel. Pienas 300 ml Aguonos 50 g Razinos 50 g
Paruošimas:
Minkštą margariną VILNIUS kepiniams sumaišyti cukrumi ir kiaušiniu iki putų. Miltus sumaišyti su soda (arba kepimo milteliais) ir pilti šiltą pieną su miltais į masę su cukrumi, kiaušiniu ir margarinu, kartu suberti razinas ir aguonas. Viską dėti į formą ar mažas formeles. Kepti apie 30 minučių, 170 laipsnių temperatūroje. Iškepus apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Recepto istorija:
Paprastas ir skanus...
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|