Plikytos tešlos tortas su vaisiais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Kiaušiniai 6 vnt. Vanduo 400 ml Miltai 400 g Želatina 1 pakelis Vaisiai pagal skonį Jogurtas 200 g Cukraus pudra pagal skonį
Paruošimas:
Tešla: vandenį užvirinti, sudėti ištirpintą margariną VILNIUS kepiniams, nukelti nuo ugnies, suberti visus miltus ir gerai maišyti tol, kol tešla "atšoks" nuo puodo sienelių. Palaukti, kol pravės, plakant įmušti kiaušinius. Tada į konditerinį švirkštą sudėti tešlą ir į formą su sviestiniu popieriumi nuo vidurio pradėti sukti spiralę paliekant 1/2 cm. tarpus. Kepti 180-200 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min. Iškepami trys padai, taip pat iškepami papuošimai torto viršui ir šonams (papuošimai kepa trumpiau). Pertepimas: grietinėlę su cukraus pudra išplakti iki standumo, sudėti jogurtą, sudėti atvėsusią želatiną ir norimus vaisius, masė suskystėja po želatinos įpylimo. Dėti padą ant lėkštės, pertepti ir t.t. Šonus aptepti likusia grietinėle, tada sudedami papuošimai. Nakčiai dedame į šaldytuvą. Išimame gražiai sustingusį tortą.
Recepto istorija:
Paragaukite ir sužinosite nepakartojamą torto skonį. Tortas gaivus ir nelabai saldus.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|