Puokštė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
Cukraus pudra 130 g Vanilinas 1 pakelis Kiaušiniai 2 vnt. Miltai 300 g Pienas truputis Želė saldainiai 100 g
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Įmušti kiaušinius ir po truputį įmaišyti miltus. Tešla gausis kieta, todėl įpilti truputį pieno. Tešlą kočioti iki norimo storio ir išspausti formas (eglutės, dovanėlės, varpeliai, žvaigždutės). Tada paimkite medinius iešmus ir įdurkite išspaustas formeles taip, kad gautųsi "gėlytė". Sausainius dėti į margarinu išteptą skardą ir kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. Prieš baigiant kepti ant sausainio dėti želė saldainio puselę, kad išsilietų. Ataušinti. Sudedame į vazelę - gaunasi graži puokštė.
Recepto istorija:
Sausainukai gal ir paprasti, bet skanūs. Tai gera idėja kaip įdomiai juos iškepti.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|