Keksiukai su migdolais
Autorius: dange
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Cukrus 150 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Migdolai 130 g
Miltai 250 g
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Migdolus būtina susmulkinti (nesmulkintų migdolų saujelę pasilikti papuošimui). Margariną VILNIUS kepiniams gerai išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais. Sumaišyti su maltais migdolais, kepimo milteliais ir miltais. Į metalines keksiukų formeles arba didelę kekso formą dėti tešlą su šaukštu ir įdėti po migdolą. Kepant didelėje formoje puse tešlos sumaišyti su kakava, taip gaunasi dar skanesnis keksas. Kepti 200 laipsnių temperatūroje, 10-15 minučių. Didelį keksą kepti 170-180 laipsnių temperatūroje apie valandą.
Recepto istorija:
Tai greiti ir skanūs keksiukai prie kavos ar arbatos, o ir laiko jiems pagaminti reikia ne daug. Išbandykite. Skanaus.
PANAŠŪS RECEPTAI