Kapotos tešlos sūrūs sausainukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Miltai 400 g Grietinė 200 g Druska 1 arbat. šaukštel. Išplaktas kiaušinis 1 vnt. Kmynai truputis
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams, grietinę, miltus, druską sutarkuoti burokų tarka. Pakartoti keletą kartų, viską sumaišyti į vieną tešlos gabalą. Įdedame į šaldytuvą 1 val., tada kočiojame ir išspaudžiame patinkančios formos sausainukus. Viršų patepame išplaktu kiaušiniu ir apibarstome kmynais su druska.
Recepto istorija:
Gaminau žvaigždeles ( jų receptas yra čia http://www.seimoskepiniams.lt/index.php?id=419). O iš jų viduriukų, pagaminau sausainius. Todėl šio patiekalo gamybai nesugaišau nė 5 minučių :)
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|