Pyragas "Rudnosiukas"
Autorius: Miledi.N
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Cukrus 300 g
Kakava 2 valg. šaukšt.
Juodasis šokoladas 100 g
Miltai 300 g
Soda arba kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Grietinė arba kefyras 5-7 valg. šaukšt.
Kiaušiniai 4 vnt.
Likeris, brendis 50 g
Paruošimas:
Keturis pirmus ingredientus sudėti į puodą ir pakaitinti, užvirus dar virti apie 5 minutes, kol masės viršus ims blizgėti. Miltus sumaišyti su soda, supilti į išvirtą masę ir išmaišyti. Supilti grietinę arba kefyrą, įmušti kiaušinių trynius, įpilti likerį. Viską išmaišyti. Pabaigoje sudėti išplaktus kiaušinių baltymus ir vėl viską atsargiai išmaišyti. Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Recepto istorija:
Vaikų mėgstamiausias pyragas.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.