Mano trupiniuotis
Autorius: Ilona
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Grietinė 200 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Kondensuotas pienas 1 skardinė(s)
Miltai kepimui
Paruošimas:
Iš kiaušinių, miltų, grietinės ir margarino VILNIUS kepiniams pagaminame tešlą. Tešlą padalijame į gabaliukus, kuriuos būtu patogu tarkuoti ir įdedame į kamerą, kad sušaltų. Tarkuojame ant skardos išteptos margarinu ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10-12 min., kol pasidarys kieti trupinukai. Visos tešlos kepimas trunka maždaug valandą. Tuo pačiu metu į puodelį su vandeniu įstatome kondensuoto pieno indelį ir verdame apie valandą. Iškepus viską sumaišome su kondensuotu pienu, dedame į formą ir į šaldytuvą.
Recepto istorija:
Puikus trupiniuotis.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.