Mano trupiniuotis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Grietinė 200 g Kiaušiniai 3 vnt. Kondensuotas pienas 1 skardinė(s) Miltai kepimui
Paruošimas:
Iš kiaušinių, miltų, grietinės ir margarino VILNIUS kepiniams pagaminame tešlą. Tešlą padalijame į gabaliukus, kuriuos būtu patogu tarkuoti ir įdedame į kamerą, kad sušaltų. Tarkuojame ant skardos išteptos margarinu ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10-12 min., kol pasidarys kieti trupinukai. Visos tešlos kepimas trunka maždaug valandą. Tuo pačiu metu į puodelį su vandeniu įstatome kondensuoto pieno indelį ir verdame apie valandą. Iškepus viską sumaišome su kondensuotu pienu, dedame į formą ir į šaldytuvą.
Recepto istorija:
Puikus trupiniuotis.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|