Saldžiosios širdys
Autorius: jamaica555
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
Cukrus 160 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 450 g
Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Džemas 7 valg. šaukšt.
Šokoladinis kremas 5 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Minkštą margariną VILNIUS kepiniams išsukti su cukrumi iki purios masės. Į masę įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti. Miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų sumaišyti atskirame dubenyje ir viską supilti į skystą masę. Kai pasidaro sunku maišyti, viską suminkyti rankomis. Tešlą kočioti 0,5 cm storiu ir spausti norimas formeles. Iškloti skardą kepimo popieriumi ir kepti sausainius apie 5 - 7 min., 190 laipsnių temperatūros orkaitėje. Iškepusius sausainius lipdyti po du, ištepant džemu ar šokoladiniu kremu.
Recepto istorija:
Šis kepinys ypatingas tuo, kad tai buvo mano pirmieji kepti sausainiai, kurių receptą gavau iš savo močiutės.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.