Keksas su šokolado gabaliukais
Autorius: Simona
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Cukrus 200 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Miltai 400 g
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Kefyras 150 ml
Kapotas šokoladas 1 saujelė
Šokoladinis glajus pakelis
Paruošimas:
Kiaušinius ištriname su cukrumi, įdedame kambario temperatūros margariną VILNIUS kepiniams, supilame kefyrą, miltus sumaišome su kepimo milteliais ir viską suberiame į tešlą, gerai išmaišome. Suberiame kapotą šokoladą, tešlą sukrečiame į kekso kepimo formą ir kepame 175 laipsnių temperatūroje 45 min. Atvėsiname ir apliejame šokoladiniu glajumi. Skanaus!
Recepto istorija:
Receptas paprastas, bet ne prastas. Lengvai ir greitai paruošiamas, šokoladu kvepiantis gardėsis.
PANAŠŪS RECEPTAI