Keksas su šokolado gabaliukais
Autorius: Simona
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Cukrus 200 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Miltai 400 g
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Kefyras 150 ml
Kapotas šokoladas 1 saujelė
Šokoladinis glajus pakelis
Paruošimas:
Kiaušinius ištriname su cukrumi, įdedame kambario temperatūros margariną VILNIUS kepiniams, supilame kefyrą, miltus sumaišome su kepimo milteliais ir viską suberiame į tešlą, gerai išmaišome. Suberiame kapotą šokoladą, tešlą sukrečiame į kekso kepimo formą ir kepame 175 laipsnių temperatūroje 45 min. Atvėsiname ir apliejame šokoladiniu glajumi. Skanaus!
Recepto istorija:
Receptas paprastas, bet ne prastas. Lengvai ir greitai paruošiamas, šokoladu kvepiantis gardėsis.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.