Karštas obuolių pyragas su ledais
Autorius: naudojamas55
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 pakelis
Cukrus 1 stikl.
Miltai 3 stikl.
Obuoliai 0,7 kg
Cinamonas 0,1 arbat. šaukštel.
Ledai 4-5 rutuliukai
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams sušaldyti šaldiklyje ir sutarkuoti per burokinę tarką. Pilti cukrų ir miltus bei rankomis atsargiai viską sumaišyti, kad gautųsi tolygūs trupinėliai. 2/3 tešlos (trupinių) pilti į skardą (išteptą margarinu) ir suspausti. Ant jos dėti tarkuotus obuolius, paskanintus cukrumi ir cinamonu (pagal skonį), o ant viršaus užbarstyti likusius trupinius. Dėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 40-50 min. (kol gražiai paruduos paviršius). Patiekti karštą su ledais (labiausiai tinka vaniliniai ir šokoladiniai). Greita ir be proto skanu!
Recepto istorija:
Šis pyragas ypatingas tuo, kad labai greitai ir paprastai paruošiamas, o skoniu nenusileidžia įmantriausiems tortams. Be to, labai paprasta sudėtis - šių produktų visuomet būna namuose, taip visada galima maloniai nustebinti netikėtai užklydusį svečią. Ypač gardu valgyti žiemą su švelnia Latte kava.. Kad atrodytų dar žiemiškiau, galite apibarstyti cukraus pudra. Mmmm... pasaka...
PANAŠŪS RECEPTAI