Puriausias keksas su šokolado gabaliukais
Autorius: IndreS
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 125 g
Cukraus 3/4 puodelio
kiaušinis 1 vnt
Citrinos žievelė ir sultys 0,5 vnt
Jogurto (naudojau su slyvomis) 125 ml
Miltų 1 1/2 puodelio
Kepimo miltelių 1 1/2 šaukštelio
Mėgstamo šokolado 60 g
Paruošimas:
Margariną išsukti su cukrumi, įdėti kiaušinį, žieveles ir sultis. Įmaišyti jogurtą. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir kapotu šokoladu. Sausus produktus sumaišyti su šlapiais. Neplakti - svarbu, kad sausi susimaišytu su šlapiais. Kepti apie valandą-pusantros iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Jei labai ruduoja viršus - šiek tiek primažinti ugnį. Tai pats puriausias keksas, kokį tik kada esu kepusi!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.