Puriausias keksas su šokolado gabaliukais
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 125 g
Cukraus 3/4 puodelio kiaušinis 1 vnt Citrinos žievelė ir sultys 0,5 vnt Jogurto (naudojau su slyvomis) 125 ml Miltų 1 1/2 puodelio Kepimo miltelių 1 1/2 šaukštelio Mėgstamo šokolado 60 g
Paruošimas:
Margariną išsukti su cukrumi, įdėti kiaušinį, žieveles ir sultis. Įmaišyti jogurtą. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir kapotu šokoladu. Sausus produktus sumaišyti su šlapiais. Neplakti - svarbu, kad sausi susimaišytu su šlapiais. Kepti apie valandą-pusantros iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Jei labai ruduoja viršus - šiek tiek primažinti ugnį. Tai pats puriausias keksas, kokį tik kada esu kepusi!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2021 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|