Kivių trupiniuotis
Autorius: PashakinskaiteK
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 120 g
Kivių 10 - 12 vnt
Bulvių krakmolo 2 valgomieji šaukšteliai
Cukraus 3 valgomieji šaukšteliai
Trupiniams:
Miltų 130 g
Migdolų miltų 100 g
Rudojo cukraus 100 g
Vanilinio cukraus 1 pakelis
Paruošimas:
Kivius nulupau. Supjausčiau kubeliais. Sumaišiau su cukrumi ir krakmolu.
Miltus, maltus migdolus, cukrų, vanilinį cukrų ir sviestą sumaigiau rankomis iki smulkių trupinių.
Kepimo skardą patepiau sviestu. Subėriau pusę trupinių masės. Supyliau kivių įdarą. Užbėriau likusia trupinių mase.
Kepiau 190 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Skaniausia valgyti jau atšalusį.
SKANAUS!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.