Virtinukai-kotletukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 80 g
Reikės tešlai: Kiaušinis 1 vnt Vandens 1 stiklinė Miltų (tiek,kad neliptu tešla prie rankų ir gerai kočiotusi) Įdarui: Mėgiamo faršo 500 g Mirkyto batono 3 riekės Kiaušinis 1 vnt Prieskoniu Grietinės 2 šaukštai
Paruošimas:
Užsiminkykite tešlą kaip virtinukams įpildami tirpintą margariną ir plonai iškočiokite didelį lakštą. Faršą pasiruoškite kaip kotletams. Juo išklokite visą tešlos lapą. Susukite į rulonėlį ir supjaustykite gabalėliais ( kotletuko dydžio). Į keptuvę pilkite aliejaus ir gabalėlius apkepkite iš abiejų pusių. Kokias 10 min. Tada viską sudėkite į puodą ir įpilę vandens troškinkite ant nedidelės ugnies dar 10 min. Tada idėkite porą šaukštų grietinės, paprieskoniuokite, jei turite pabarstykite krapais ir po minutės išjunkite ugnį. Valgykite su padažu ar daržovėmis.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|