Sausainiai su šokolado gabaliukais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 175 g
Rudojo cukraus (ir būtinai rudojo!) 130 g Baltojo cukraus 50 g Vanilinio cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai Kiaušinis 1 vnt Miltų 250g 400 ml Kepimo miltelių 2 arbatiniai šaukšteliai Druskos 1/2 arbatinoi šaukštelio Šokolado 100 g
Paruošimas:
VILNIAUS margariną kepiniams gerai išsukti su cukrumi, mušti kiaušinį, vėl gerai išmaišyti. Miltus, kepimo miltelius ir druską sumaišyti atskirame inde ir įmaišyti į skystąją masę. Sudėti ir mažais gabaliukais susmulkintą šokoladą. Gautą tešlą uždengti maišeliu ir dėti į šaldiklį bent 3 val. Skardą tiesti kepimo popieriumi, orkaitę įkaitinti iki 180° C. Formuoti nedidelius (4-5 cm skersmens) gan storus (0,5-1 cm) skrituliukus ir dėlioti paliekant gan didelius tarpus .Kepti apie 15 min., kol gražiai parus. Leisti ataušti, kad sukietėtų.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|