Sausainiai su šokolado gabaliukais
Autorius: MarinaL
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 175 g
Rudojo cukraus (ir būtinai rudojo!) 130 g
Baltojo cukraus 50 g
Vanilinio cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai
Kiaušinis 1 vnt
Miltų 250g 400 ml
Kepimo miltelių 2 arbatiniai šaukšteliai
Druskos 1/2 arbatinoi šaukštelio
Šokolado 100 g
Paruošimas:
VILNIAUS margariną kepiniams gerai išsukti su cukrumi, mušti kiaušinį, vėl gerai išmaišyti. Miltus, kepimo miltelius ir druską sumaišyti atskirame inde ir įmaišyti į skystąją masę. Sudėti ir mažais gabaliukais susmulkintą šokoladą. Gautą tešlą uždengti maišeliu ir dėti į šaldiklį bent 3 val. Skardą tiesti kepimo popieriumi, orkaitę įkaitinti iki 180° C. Formuoti nedidelius (4-5 cm skersmens) gan storus (0,5-1 cm) skrituliukus ir dėlioti paliekant gan didelius tarpus .Kepti apie 15 min., kol gražiai parus. Leisti ataušti, kad sukietėtų.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.