Kokosinis Keksas
Autorius: MarinaL
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 125 g
Kokoso drožlės 120 g
Miltai 350 g
Kiaušiniai 3 vnt
Cukrus 200 g
Kepimo milteliai 2 arbatiniai šaukšteliai
Druska žiupsnelis
Paruošimas:
Margariną sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.